Blog

Oplatilo sa čakanie na Garmin fénix 7?

Vyzerá to tak, že dlhé čakanie sa oplatilo. Garmin fēnix 7 je tu a my prinášame sumár dôvodov, pre ktoré by ste mali zvažovať kúpu novej generácie fēnixov. 

Pravé heritage hodinky

Pravé heritážky v sebe nosia kúzelnú moc. Letmým pohľadom vás dokážu preniesť späť v čase, keď ste ako dieťa vnímali doznievajúce vône starého sveta a pozorovali hodinky na ruke svojho starého otca. 

Elita medzi hodinkami. Pilotky od Breitling, IWC, Zenith a Longines

Túžba lietať a pokoriť belasú oblohu sprevádzala ľudstvo od nepamäti. Odpútať sa od zeme, vzniesť sa do výšok a cestovať krajnou oblakov je dnes samozrejmosť, ktorá nás sprevádza dennodenne. Stačí vzhliadnuť k oblohe, určite tam uvidíte malú bodku, siluetu lietadla, ktorú riadi skúsený pilot so svojou posádkou a nevyhnutnými inštrumentmi, ktoré mu pomáhajú bezpečne prekonávať dlhé hodiny vo vzduchu. 

TAG Heuer Carrera 2014 verzus Carrera 2021

Po siedmich rokoch prichádza nová generácia modelu Carrera: čo sa vlastne zmenilo, keďže je novinka na prvý pohľad rovnaká ako predchodca?

TAG Heuer probudil pána temnot

Legendární Monaco "Dark Lord" v novém provedení pro charitativní aukci Only Watch 2021.

Dočkali sme sa: OMEGA NO TIME TO DIE

Žiadny čas na zomieranie, žiadny čas na zaháľanie a žiadny čas na prázdne reči. Poďme rovno do akcie. Ponorme sa do úžasného sveta Jamesa Bonda a preskúmajme čo nám filmová novinka prináša.

Prečo bude James Bond naveky spájaný s Omegou?

Nevšedný príbeh o tom, ako Biver ovplyvnil náš výber hodiniek a prečo sa dnes James Bond spája so značkou Omega

J.C.Biver: Svet patrí tým, čo sa nezľaknú

Názory na Jeana-Clauda Bivera sa líšia, každý ale uznáva, že ide o jednu z najvýraznejších osobností hodinárskeho priemyslu a poznať jeho kariéru je povinnou jazdou každého priaznivca hodiniek i marketingu. 

Prečo je značka Panerai tak výnimočná?

Hodinky Panerai, to je životný štýl - a nie je to len taká fráza. Podstatu hodiniek tvorí niečo, čo nemožno nadobudnúť iba marketingom či zrýchleným vývojom.

Vybrali sme TOP 6 noviniek od Longines pre leto 2021

Na náš sklad dorazilo zopár noviniek od značky Longines, ktoré zaujmú svojou rozmanitosťou - každý by si mohol nájsť to svoje. Vybral som pre vás šesť mojich favoritov, ktoré ma oslovili najviac.
 

Purizmus a elegancia sektorového ciferníka

Longines Heritage Classic: Originálna estetika a pocta inovatívnemu duchu 

Nové Breitling Super Chronomat: Návrat kráľa ?

Rozmach modelového radu Chronomat môžu mať niektorí za zvláštne obdobie, hoci aj práve on stojí za veľkou popularizáciou Breitlingu medzi laikmi. Dnes tu máme nový SUPER CHRONOMAT, ktorý nachádza svoje miesto (opäť) aj medzi pravými priaznivcami švajčiarskej výroby.

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Proč u nás nakupovat

5 partnerských prodejen 90% zboží skladem Věrnostní slevy Autorizovaný prodejce