Blog - Janko Franko

Longines Zulu Time: Nečakané veľké prekvapenie

12/22/22 Janko Franko

Tento rok so sebou priniesol mnoho zaujímavých noviniek z hodinárskeho sveta. Hodinárske značky pútali každý mesiac našu pozornosť krásnymi kúskami, lákali nás originálnymi novinkami a my nevedeli kam skôr pozrieť. A že sa bolo na čo pozerať!

Perpetual Calendar a hodinky, ktoré týmto dielom vynikajú

Vytvoriť mechanické hodinky s kalendárom je nadľudský výkon, dejiny tohto vynálezu pritom siahajú až 260 rokov dozadu. Vrcholom sú IWC Portugieser Perpetual Calendar.

Pravé heritage hodinky

Pravé heritážky v sebe nosia kúzelnú moc. Letmým pohľadom vás dokážu preniesť späť v čase, keď ste ako dieťa vnímali doznievajúce vône starého sveta a pozorovali hodinky na ruke svojho starého otca. 

Elita medzi hodinkami. Pilotky od Breitling, IWC, Zenith a Longines

Túžba lietať a pokoriť belasú oblohu sprevádzala ľudstvo od nepamäti. Odpútať sa od zeme, vzniesť sa do výšok a cestovať krajnou oblakov je dnes samozrejmosť, ktorá nás sprevádza dennodenne. Stačí vzhliadnuť k oblohe, určite tam uvidíte malú bodku, siluetu lietadla, ktorú riadi skúsený pilot so svojou posádkou a nevyhnutnými inštrumentmi, ktoré mu pomáhajú bezpečne prekonávať dlhé hodiny vo vzduchu. 

Dočkali sme sa: OMEGA NO TIME TO DIE

Žiadny čas na zomieranie, žiadny čas na zaháľanie a žiadny čas na prázdne reči. Poďme rovno do akcie. Ponorme sa do úžasného sveta Jamesa Bonda a preskúmajme čo nám filmová novinka prináša.

Prečo je značka Panerai tak výnimočná?

Hodinky Panerai, to je životný štýl - a nie je to len taká fráza. Podstatu hodiniek tvorí niečo, čo nemožno nadobudnúť iba marketingom či zrýchleným vývojom.

Hviezda hodinárskeho neba: IWC Schaffhausen

IWC, International Watch Company, patrí už dlhé roky medzi najjagavejšie hviezdy hodinárskeho neba. Jej príbeh sa začal písať v roku 1868 vo švajčiarskom meste Schaffhausen. 

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Proč u nás nakupovat

5 partnerských prodejen 90% zboží skladem Věrnostní slevy Autorizovaný prodejce