Blog - Video

Tipy na Vianočné darčeky do 1 500 €

Vitajte pri našom druhom videu „Tipy nielen na vianočné darčeky“. Tento zoznam sme vytvorili ako inšpiráciu, pretože v ponuke máme takú bohatú škálu hodiniek, a pri výbere pomáha dozvedieť sa o nich viac. Aj modely, ktoré budeme predstavovať, majú častokrát možnosť výmeny remienka, rôzne farby ciferníka, prípadne variant s chronografom alebo bez. Poďme teda na to.

Tipy na Vianočné darčeky do 500 €

Vitajte pri našom malom sprievodcovi „Tipov nielen na Vianočné darčeky“. Práve sa nachádzame v našej košickej predajni WOW v Optime, kde si moji kolegovia pre nás prichystali tipy na tie najkrajšie Vianočné darčeky. Prvé video sa bude venovať hodinkám v cenovej kategórii do 500 eur.

 

Trikrát B: Baselword, Breitling a budúcnosť

V tieni súčasnej situácie, keď sa celý svet na chvíľu zastavil a mnohé je celkom inak, musíme sa zmieriť - pre mnohých možno s maličkosoťu - že každoročné predstavenie hodinárskych noviniek nemohlo byť uskutočnené klasickou cestou v Bazileji. A aby toho nebolo málo, táto najväčšia a zároveň najpopulárnejšia výstava utrpela ohromnú stratu.

Hviezda hodinárskeho neba: IWC Schaffhausen

IWC, International Watch Company, patrí už dlhé roky medzi najjagavejšie hviezdy hodinárskeho neba. Jej príbeh sa začal písať v roku 1868 vo švajčiarskom meste Schaffhausen. 

TAG Heuer Connected

Na trh přichází třetí generace smartwatch z digitální dílny TAG Heuer. Zřetelně je na ní vidět veliký pokrok ve vývoji nositelných technologií, jímž svět za poslední roky prošel.

Bravo Daniel!

Daniel Ricciardo pilot F1 a TAG Heuer ambasádor je víťazom GP Monaco 2018. Monte Carlo, 27. mája 2018: TAG Heuer dnes s veľkou radosťou oslavuje a gratuluje Danielovi Ricciardovi, pilotovi tímu Aston Martin Red Bull Racing, k jeho víťazstvu v Monaco Grand Prix.

Cara je späť

Divoká levica s nervami z ocele a srdcom zo zlata je hviezdou novej reklamnej kampane TAG Heuer. Cara Delevingne je späť v tíme ambasádorov TAG Heuer. Ako top modelka a múza svetových umelcov ovládla svet modelingu a kinematografie svojou divokou povahou a neviazaným humorom. Prakticky nepretržite fotí a filmuje v Los Angeles, Paríži, New Yorku alebo v Miláne

Ako fungujú mechanické hodinky?

Vítame každého záujemcu, či milovníka hodiniek! Prijmite od nás pozvanie na dlhú, ale zmysluplnú cestu. Poháňaní neuhasiteľným ohňom nadšenia k prístrojom na meranie  času – predovšetkým noseným na zápästí - otvárame blog, ktorý vás cielene, krok za krokom, prevedie neprehľadnou húštinou informácii do jedinečného vesmíru hodinárskeho sveta.

Baselworld 2018 Predstavenie noviniek Breitling

Hneď po príchode z Bazileja Vám ponúkam svoje čerstvé zážitky v prvej ochutnávke: značka Breitling.

Zenith Defy El Primero 21 - model pre 21.storočie

Švajčiarsky výrobca hodiniek Zenith má za sebou jeden a pol storočia od svojho vzniku a aj v treťom tisícročí si pevne udržuje svoje miesto novým „stotinovým“ chronografom. Zostali verní vlastným koreňom, čiže aj nové hodinky Defy El Primero sa môžu chváliť skvelým výkonom: vlastný certifikovaný strojček riadi stotinový displej prostredníctvom centrálnej ručičky, ktorú charakterizuje unikátna dynamická signatúra jednej rotácie za sekundu. Svojím 44 mm titánovým puzdrom sa Defy El Primero 21 stáva majstrom precíznosti. Najpresnejší sériový chronograf z roku 1969 vstupuje do úplne novej éry.

Zenith Defy Lab

Od roku 1675, kedy sa v hodinách po prvý krát objavil zotrvačník s vláskom a kotvou, sa na konštrukcii tohto regulačného zariadenia veľa nezmenilo. Až teraz prišiel Zenith Defy Lab so svojim kremíkovým oscilátorom a jeho klasickú konštrukciu z cca 30 súčiastok nahradil jediným monoblokom s niekoľkonásobným výkonom, dlhšou životnosťou a energetickou úsporou. Na svete je málo hodinárov, ktorí si dovolili takúto odvahu.

  • 1
  • 2

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca