Blog - Z hodinárskeho sveta

RADO: krása zrodená z žiaru a prachu

V dnešnej dobe krátkodobých potešení je takmer mystické siahnuť po predmete, ktorý je odolný a takmer nesmrteľný, po luxusnom kúsku večnosti zrodenom z obyčajného keramického prachu. Presne toto je podstata keramiky Rado.

Z kokpitu priamo na zápästie

Každý príbeh úspešnej značky začína silnou myšlienkou a odhodlaním premeniť ju na skutočnosť.

Perpetual Calendar a hodinky, ktoré týmto dielom vynikajú

Vytvoriť mechanické hodinky s kalendárom je nadľudský výkon, dejiny tohto vynálezu pritom siahajú až 260 rokov dozadu. Vrcholom sú IWC Portugieser Perpetual Calendar.

TAG Heuer probudil pána temnot

Legendární Monaco "Dark Lord" v novém provedení pro charitativní aukci Only Watch 2021.

Dočkali sme sa: OMEGA NO TIME TO DIE

Žiadny čas na zomieranie, žiadny čas na zaháľanie a žiadny čas na prázdne reči. Poďme rovno do akcie. Ponorme sa do úžasného sveta Jamesa Bonda a preskúmajme čo nám filmová novinka prináša.

Prečo bude James Bond naveky spájaný s Omegou?

Nevšedný príbeh o tom, ako Biver ovplyvnil náš výber hodiniek a prečo sa dnes James Bond spája so značkou Omega

J.C.Biver: Svet patrí tým, čo sa nezľaknú

Názory na Jeana-Clauda Bivera sa líšia, každý ale uznáva, že ide o jednu z najvýraznejších osobností hodinárskeho priemyslu a poznať jeho kariéru je povinnou jazdou každého priaznivca hodiniek i marketingu. 

Prečo je značka Panerai tak výnimočná?

Hodinky Panerai, to je životný štýl - a nie je to len taká fráza. Podstatu hodiniek tvorí niečo, čo nemožno nadobudnúť iba marketingom či zrýchleným vývojom.

Hviezda hodinárskeho neba: IWC Schaffhausen

IWC, International Watch Company, patrí už dlhé roky medzi najjagavejšie hviezdy hodinárskeho neba. Jej príbeh sa začal písať v roku 1868 vo švajčiarskom meste Schaffhausen. 

Láska na prvý pohľad IWC Portugieser EDITION "150 YEARS"

Mal by som sa pustiť do ďalšieho článku, venovanému bazilejským novinkám v podaní Breitlingu, no rozhodol som sa podeliť sa s Vami s niečím zaujímavejším. Túto špecialitku som objavil pri poslednej návšteve našej predajne.

ZAMYSLENIE: Čo sa to so značkou Breitling stalo?

Čo sa to deje so značkou Breitling?

Kam sa podel tradičný duch spoločnosti rokmi rozoznávanej vďaka špecifickému dizajnu, hlboko zakorenenému povedomiu, modelom úplne iným aké ponúkala konkurencia? Prečo už viac nebude okrídlené „béčko“? Alebo o čo ide Kernovi, novému riaditeľovi, chce zničiť to ,čo budoval Leon, Gaston, Willi a neskôr rodina Schneiderovcov?

Bravo Daniel!

Daniel Ricciardo pilot F1 a TAG Heuer ambasádor je víťazom GP Monaco 2018. Monte Carlo, 27. mája 2018: TAG Heuer dnes s veľkou radosťou oslavuje a gratuluje Danielovi Ricciardovi, pilotovi tímu Aston Martin Red Bull Racing, k jeho víťazstvu v Monaco Grand Prix.

  • 1
  • 2

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Proč u nás nakupovat

5 partnerských prodejen 90% zboží skladem Věrnostní slevy Autorizovaný prodejce