Blog - Nákupné tipy

MONTBLANC MEISTERSTÜCK AROUND THE WORLD IN 80 DAYS

Kolekcia Meisterstück "Okolo sveta za 80 dní" je inšpirovaná slávnym dobrodružným románom Julesa Verna. Plniace pero Doué Classique so zlateným kovovým uzáverom a telom s gradientovým antracitovým lakom vychádza z druhej etapy cesty a to konkrétne cesty z Bombaja do Jokohamy. 

Breitling novinky 2023

Čo chystá Breitling pre tento rok? Nové modely, technológie a ďalšie vychytávky. Pozrite si v našom videu.

Longines Silver Arrow – pre oči puristu

Nemôžem si pomôcť, ale heritážne kúsky od Longines ma začínajú baviť stále viac a viac. Naposledy mi udrela do očí novinka Silver Arrow - model, ktorého korene siahajú do 50. rokov minulého storočia.

Perpetual Calendar a hodinky, ktoré týmto dielom vynikajú

Vytvoriť mechanické hodinky s kalendárom je nadľudský výkon, dejiny tohto vynálezu pritom siahajú až 260 rokov dozadu. Vrcholom sú IWC Portugieser Perpetual Calendar.

Pravé heritage hodinky

Pravé heritážky v sebe nosia kúzelnú moc. Letmým pohľadom vás dokážu preniesť späť v čase, keď ste ako dieťa vnímali doznievajúce vône starého sveta a pozorovali hodinky na ruke svojho starého otca. 

Elita medzi hodinkami. Pilotky od Breitling, IWC, Zenith a Longines

Túžba lietať a pokoriť belasú oblohu sprevádzala ľudstvo od nepamäti. Odpútať sa od zeme, vzniesť sa do výšok a cestovať krajnou oblakov je dnes samozrejmosť, ktorá nás sprevádza dennodenne. Stačí vzhliadnuť k oblohe, určite tam uvidíte malú bodku, siluetu lietadla, ktorú riadi skúsený pilot so svojou posádkou a nevyhnutnými inštrumentmi, ktoré mu pomáhajú bezpečne prekonávať dlhé hodiny vo vzduchu. 

Tipy na Vianočné darčeky do 3 000 €

Vítajte pri našom ďalšom videu tipy nie len na vianočné darčeky, práve teraz sa nachádzame v našej kamennej predajni WOW v Európe v Banskej Bystrici. V tomto videu uvidíte 5 tipov na pánske hodinky v cenovej relácii od 1500 do 3000 EUR plus jeden bonusový model.

Tipy na Vianočné darčeky do 1 500 €

Vitajte pri našom druhom videu „Tipy nielen na vianočné darčeky“. Tento zoznam sme vytvorili ako inšpiráciu, pretože v ponuke máme takú bohatú škálu hodiniek, a pri výbere pomáha dozvedieť sa o nich viac. Aj modely, ktoré budeme predstavovať, majú častokrát možnosť výmeny remienka, rôzne farby ciferníka, prípadne variant s chronografom alebo bez. Poďme teda na to.

Tipy na Vianočné darčeky do 500 €

Vitajte pri našom malom sprievodcovi „Tipov nielen na Vianočné darčeky“. Práve sa nachádzame v našej košickej predajni WOW v Optime, kde si moji kolegovia pre nás prichystali tipy na tie najkrajšie Vianočné darčeky. Prvé video sa bude venovať hodinkám v cenovej kategórii do 500 eur.

 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca