Blog

V zákulisí Montblanc: Všetko tu má svoj skrytý význam

11/30/22 Adam Kováčik

Je len veľmi málo spoločností, ktoré si cenia vlastnú históriu v takej miere, ako práve firma Montblanc. Nahliadli sme do zákulisia Montblanc Haus v Hamburgu.

Peter Kožár: Dnes viem, že prvé Biatec mali mať trojnásobnú cenu

11/04/22

Slovenský americký sen alebo ako vytvoriť úspešný biznis postavený na kvalitnom základe nám povedal Peter Kožár, zakladateľ hodinárskej značky BIATEC.

Smart hodinky nebudú nikdy luxus

08/10/22

Majiteľ našej spoločnosti Watch de Luxe, pán Gabor Szerb, zodpovedá v rozhovore pre magazín Let's Talk Business aktuálne otázky luxusného hodinárstva.

Longines Ultra-Chron

06/09/22

Longines Ultra-chron nepatria k časomieram, ktoré vás na prvý pohľad ohúria. Nie sú totiž naleštené, vyzývavé, nepodriaďujú sa práve prevládajúcim trendom. Rozhodne ich však vo vitríne plnej hodín neprehliadnete. Sú iné, svojské, samy sebou.

Longines Silver Arrow – pre oči puristu

Nemôžem si pomôcť, ale heritážne kúsky od Longines ma začínajú baviť stále viac a viac. Naposledy mi udrela do očí novinka Silver Arrow - model, ktorého korene siahajú do 50. rokov minulého storočia.

Perpetual Calendar a hodinky, ktoré týmto dielom vynikajú

Vytvoriť mechanické hodinky s kalendárom je nadľudský výkon, dejiny tohto vynálezu pritom siahajú až 260 rokov dozadu. Vrcholom sú IWC Portugieser Perpetual Calendar.

Limitovaná edícia TAG Heuer Carrera x Porsche

Porsche aj TAG Heuer sú firmy s bohatou históriou. Ich príbehy sa v rôznych detailoch podobajú, niekoľkokrát sa aj stretli, ale až vlani sa stali partnermi v spoločnom projekte.

Novinky TAG Heuer na Watches and Wonders 2022

Diamantová korunka, solárny strojček alebo puzdro s vodotesnosťou 1000m... to sú horúce novinky, ktoré na letošnom hodinárskom veletrhu Watches and Wonders predstavil TAG Heuer. Poďme sa pozrieť, ako sa vydarili.

Nový Breitling Navitimer

Breitling Navitimer 2022 vzdáva hold svojmu pôvodcovi, ktorý tento rok oslavuje už 70. výročie vzniku. Osvojil si totiž prvky, ktoré ocenia aj pravoverní fanúšikovia značky.

TAG Heuer Aquaracer Professional 200, novinka roku 2022

Tak ako každý rok pred letom, aj tentokrát stojím pred otázkou, či si zaobstarať nejaké echt pracovné hodinky. Model, o ktorý sa nebudem musieť báť a môžem ho mať pri akejkoľvek aktivite a takpovediac pri akomkoľvek promile.

Novinky z dielne Omega pre rok 2022

V nasledujúcom príspevku sa pozrieme na novinky značky Omega pre tento rok: AquaTerra 34 a 38 mm, Seamaster Diver 300M, Speedmaster ‘57, Speedmaster Moonwatch Moonshine, Constellation Aventurin a Constellation 28 mm.

2022 Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep

Skúsenosti z extrémov na dne Tichého oceánu Omega zúžitkovala pri modeli Seamaster Planet Ocean Ultra Deep, ktorý o svojich vlastnostiach vypovedá už samotným robustným dizajnom.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca