Blog - Petr Matějek

Návrat do histórie leteckých hodiniek: Longines Pilot Majetek

S hodinkami Pilot Majetok sa vrátime k pôvodným dizajnom leteckých hodiniek a predstavíme ich širokej verejnosti. Nový model spojuje nádych historických dobrodružstiev statočných letcov s požiadavkami dnešných zákazníkov.

Novinky TAG Heuer na Watches and Wonders 2022

Diamantová korunka, solárny strojček alebo puzdro s vodotesnosťou 1000m... to sú horúce novinky, ktoré na letošnom hodinárskom veletrhu Watches and Wonders predstavil TAG Heuer. Poďme sa pozrieť, ako sa vydarili.

TAG Heuer probudil pána temnot

Legendární Monaco "Dark Lord" v novém provedení pro charitativní aukci Only Watch 2021.

Klasika ve zlatě pro fajnšmekry


Pan Jack Heuer, pravnuk zakladatele firmy a její dlouholetý prezident, nedávno oslavil své 88. narozeniny. Na jeho počest připravil TAG Heuer limitovanou edici 188 chronografů Carrera. Jeden z nich si můžete prohlédnout i zakoupit na naší prodejně TAG Heuer Boutique Eurovea.
 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca