Blog - Video

MONTBLANC MEISTERSTÜCK AROUND THE WORLD IN 80 DAYS

Kolekcia Meisterstück "Okolo sveta za 80 dní" je inšpirovaná slávnym dobrodružným románom Julesa Verna. Plniace pero Doué Classique so zlateným kovovým uzáverom a telom s gradientovým antracitovým lakom vychádza z druhej etapy cesty a to konkrétne cesty z Bombaja do Jokohamy. 

Breitling novinky 2023

Čo chystá Breitling pre tento rok? Nové modely, technológie a ďalšie vychytávky. Pozrite si v našom videu.

Limitovaná edícia TAG Heuer Carrera x Porsche

Porsche aj TAG Heuer sú firmy s bohatou históriou. Ich príbehy sa v rôznych detailoch podobajú, niekoľkokrát sa aj stretli, ale až vlani sa stali partnermi v spoločnom projekte.

TAG Heuer probudil pána temnot

Legendární Monaco "Dark Lord" v novém provedení pro charitativní aukci Only Watch 2021.

Prečo bude James Bond naveky spájaný s Omegou?

Nevšedný príbeh o tom, ako Biver ovplyvnil náš výber hodiniek a prečo sa dnes James Bond spája so značkou Omega

Vybrali sme TOP 6 noviniek od Longines pre leto 2021

Na náš sklad dorazilo zopár noviniek od značky Longines, ktoré zaujmú svojou rozmanitosťou - každý by si mohol nájsť to svoje. Vybral som pre vás šesť mojich favoritov, ktoré ma oslovili najviac.
 

Nové Breitling Super Chronomat: Návrat kráľa ?

Rozmach modelového radu Chronomat môžu mať niektorí za zvláštne obdobie, hoci aj práve on stojí za veľkou popularizáciou Breitlingu medzi laikmi. Dnes tu máme nový SUPER CHRONOMAT, ktorý nachádza svoje miesto (opäť) aj medzi pravými priaznivcami švajčiarskej výroby.

OMEGA Moonwatch: Porovnali sme staršiu aj novú verziu

Na nové hodinky OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional bol vyvíjaný tlak odbornej verejnosti i fanúšikov, pretože museli naplniť moderné očakávania, zároveň zachovať svoje historické dedičstvo. Podarilo sa výrobcovi splniť tieto vzájomne odporujúce si požiadavky?

Decentná oslava neoklasicizmu

MONTBLANC PATRON OF ART HOMAGE TO NAPOLÉON BONAPARTE: Montblanc rozširuje svoj rad patrónov umenia o ďalšieho velikána, Napoleona Bonaparta.

Tokyo za dverami

OMEGA odpočítava zostávajúce dni do začiatku olympijských hier v Tokiu modelom hodiniek OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

TAG Heuer Wellness - motivace pro Vaše nové já

První chytré hodinky TAG Heuer Connected se na trhu objevily před více než pěti lety. Od té doby prošly několika inovacemi, které svědčí o tom, že TAG Heuer na jejich vývoji neustále pracuje. Ať už jde o hardware nebo software, prakticky každý rok se dočkáme nějaké novinky. Tou poslední pro letošní jaro je nová aplikace nazvaná Wellness.

Tipy na Vianočné darčeky do 3 000 €

Vítajte pri našom ďalšom videu tipy nie len na vianočné darčeky, práve teraz sa nachádzame v našej kamennej predajni WOW v Európe v Banskej Bystrici. V tomto videu uvidíte 5 tipov na pánske hodinky v cenovej relácii od 1500 do 3000 EUR plus jeden bonusový model.

  • 1
  • 2

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca