BASELWORLD 2018 - Predstavenie noviniek Breitling

Minulý rok značka Breitling prešla obrovskými zmneami, po  tom čo spoločnosť prešla pod čínsky kapitál sme boli všetci v očakávaní, že ako to so spoločnosťou bude ďalej pokračovať. Prognózi boli ale jasné, za kormidlo bol dosaedný generálny riadieteľ spoločnosti IWC George Kern, ktroý držal patronát nad shafhausenskou spoločnoťou viac ako 15 rokov. O tom či bol úspešný nemá zmysel polemizovať- IWC je v dnešnej dobe mimoriadne úspešná firma..

Vráťme sa ale k samotnému Breitlingu. Ten už by mal obmeniť diazjnérov, počul som častokrát od kolegov z brandže a nemohol som viac nesúhlasiť. Neustále presadzovanie muskulatúrneho dizajnu obrovských púzdier je už našťastie za nami a máme tu úplne nový Breitling s novým logom, krídla su preč máme len B-ečko. Poďme sa ale pozrieť na novinky pre rok 2018:

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca