Bravo Daniel!

Daniel Ricciardo pilot F1 a TAG Heuer ambasádor je víťazom GP Monaco 2018. Monte Carlo, 27. mája 2018: TAG Heuer dnes s veľkou radosťou oslavuje a gratuluje Danielovi Ricciardovi, pilotovi tímu Aston Martin Red Bull Racing, k jeho víťazstvu v Monaco Grand Prix.

TAG Heuer sú oficiálne hodinky tohto preteku a jeho ambasádori sa tradične zúčastňujú slávnostnej Grand Prix Party na jachte Seadream. Jachta kotví v Monackom prístave pri trati legendárneho okruhu F1, ktorý vedie ulicaMonte Carla. Hostiteľ Jean Claude Biver, šéf TAG Heuer aj celej hodinárskej sekcie LVMH, privítal tento rok na palube okrem Daniela aj päťnásobného víťaza Super Bowlu Toma Bradyho, supermodelku a hviezdu Instagramu Bellu Hadid, speváčku Geri Halliwell, Miss Universe 2014 Paulinu Vega, cyklistu Cadela Evansa a rugbistu Dana Cartera.

Podľa tohtoročného dress code prišli všetci v bielom a v duchu tradície TAG Heuer sa nezačínalo len tak obyčajne. Párty začala ako rugbyový zápas slávnostným výkopom Toma Bradyho z jachty Sunderam cez more smerom k loďke Daniela Ricciarda, ktorý ju v plnej rýchlosti bravúrne chytil a hodil späť hosťom na jachtu.

Výborný postreh a rýchlosť tomuto Austrálčanovi evidentne nechýbali ani na druhý deň, kedy v hlavnom závode Veľkej ceny Monaka štartoval z pole position. Aj keď mu trať tento rok vyslovene sadla, musel v polovici preteku poriadne zabrať. Po výmene pneumatík drasticky klesla výkonnosť jeho motora a bolo nutné zmeniť tempo aj štýl jazdy. Presne podľa motta TAG Heuer: #DontCrackUnderPressure to Daniel v najkritickejšej chvíli nevzdal, ale zabojoval, a pretek dotiahol do víťazného konca.

Gratulujeme a želáme veľa šťastia v kanadskom Montreale aj v ďalších kolách Svetového šampionátu Formule 1.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca