Limitovaná edícia TAG Heuer Carrera x Porsche

Porsche aj TAG Heuer sú firmy s bohatou históriou. Ich príbehy sa v rôznych detailoch podobajú, niekoľkokrát sa aj stretli, ale až vlani sa stali partnermi v spoločnom projekte.

Jedným z detailov, ktorý obe značky spája, je názov Carrera. Toto ikonické meno preslávili hodinky TAG Heuer aj automobily Porsche. Bola to teda prirodzená voľba pre prvú kreatívnu spoluprácu, z ktorej vznikol nový model TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph, ktorý sa od roku 2021 vyrába v špeciálnej edícii.

Špeciálna edícia TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Jeho konštrukcia vychádza z poslednej „športovej“ verzie chronografu Carrera s priemerom 44mm predstavenej v roku 2020. Keramická luneta s tachometrom, športové tlačidlá alebo Caliber H02 zostali, tak ako ich poznáme z pôvodnej Carrery. Nová je kopa dizajnových prvkov pochádzajúcich priamo od Porsche.

Na lunete pribudol červený nápis Porsche v originálnom tvare, aký používa automobilka. Číslice na číselníku sú v rovnakom fonte ako budíky na palubnej doske legendárnej „deväťstojedenástky“. Číselník má štruktúru asfaltovej cesty. Zadné viečko je zafírové, takže je cez neho vidieť manufaktúrny strojček Calibre H02 a hlavne rotor v tvare volantu. Oscilačný pastorok a stĺpové koleso mechanizmu chronografu zvýrazňujú odvekú snahu oboch značiek o absolútnu presnosť. Šedý kožený remienok má rovnaký materiál aj prešitie ako sedadlá Porsche vozov, hodinky sa ale robia aj na kovovom ťahu.

Celkové farebné ladenie modelu je v korporátnych farbách Porsche, s presným dodržaním ich Pantone odtieňa červenej, čiernej a šedej.

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph sa dodáva v balení ušitom na mieru v štýle, ktorý ladí s interiérom vozidiel Porsche aj s hodinkami. Krabička v čiernom prevedení má biele logo TAG Heuer a Porsche, vo vnútri boxu je čierne cestovné puzdro s typicky červenou výstelkou.

TAG Heuer Carrera x Porsche Chronograph Limited Edition

Tento rok TAG Heuer prišiel s ďalšou novinkou v podobe limitovanej edície v športovejšom štýle. Dizajnové prvky aj funkčné detaily sú v žltej farbe, ktorú Porsche používa pre najrýchlejší rad svojich vozidiel. Nájdeme ju v podobe Porsche nápisu na lunete, TAG Heuer štíte na korunke alebo v detailoch číselníka a strojčeka. A dokonca aj luminiscentné prvky Superluminova na rúčkach a indexoch v tme svietia v rovnakom odtieni žltej.

Druhou farbou tohto modelu je čierna. Skvele na nej vyniká žlté zdobenie a hlavne rôzne textúry použité na číselníku a puzdre. Perfektne spolu kontrastujú hladká čierna keramická luneta a zamatový čierny DLC povrch púzdra, ktorý je tvrdší ako prírodný diamant. Číselník je lesklý ako kapota Porsche vozidiel a malé číselníky chronografu majú štruktúru asfaltovej cesty. Čierny remienok má vzhľad odolnej technickej tkaniny, ale je vyrobený z vysoko kvalitnej kože veľmi príjemnej na nosenie.

Calibre Heuer 02

Obe edície sú osadené in-house Calibrom H02 s vynikajúcou rezervou chodu 80 hodín. Strojček sa vyrába v manufaktúre TAG Heuer vo švajčiarskom Chevenez a má celkom 168 častí. Vynikajúcu presnosť merania zaisťuje vertikálna spojka a legendárne stĺpcové koleso, ktoré je vynálezom Jacka Heuera. Iba v špeciálnej a limitovanej edícii Carerra Porsche majú rotory strojčeka tvar Porsche volantu.

 

Špeciálna edícia je dostupná na našich predajniach Watch de Luxe. Limitovaná edícia bola vyrobená v počte 1500 ks a jeden z nich sa nachádza v TAG Heuer Boutique Eurovea v Bratislave. Môžete si ho prísť pozrieť alebo rovno objednať u nás na wdl.sk.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca