Mido Baroncelli Day & Night

Diskrétne, elegantné alebo provokatívne? Ženy majú mnoho tvárí a všetky sú krásne. Záleží na okamžitej nálade a je fascinujúce, ako ľahko a dokonale sa vedia premeniť.
 

Mido Baroncelli Day & Night je model, ktorý s Vami bude držať krok a prispôsobí sa každej dennej nálade aj situácii. Tri vymeniteľné remienky Vás neprestanú baviť a oceníte, ako ľahko sa s nimi dá zmeniť dress code od "smart casual" až po "black tie".

Oceľové puzdro je spracované do vysokého lesku tak, aby podčiarklo trblietavý číselník z bielej perlete s jemne vypracovanými detailami. Na mieste číslic 3, 9 a 12 sú osadené diamanty.


Mido je značka, ktorá si veľmi zakladá na kvalite. Do svojich modelov dáva špičkové automatické strojčeky aj v dámskych verziách, čo nie je vždy samozrejmosťou. Ladies Baroncelli Day & Night je vybavený samonaťahovacím strojčekom Caliber 80 s 80-hodinovou rezervou chodu a skvelou presnosťou.
 

S hodinkami dostanete celkovo tri remienky, ktoré môžete vďaka jednoduchému mechanizmu veľmi ľahko vymeniť. Podľa nálady či situácie je možné voliť medzi jemne matnou čiernou kožou, červenou kožou s vysokým leskom, alebo elegantným šedým saténom.

Kompletná kolekcia Baroncelli na  wdl.sk

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca