Montblanc Meisterstück The Origin

K 100. výročiu pera Meisterstück nám Montblanc nadelil niekoľko veľmi zaujímavých modelov nazvaných The Origin. Budú existovať vo viacerých prevedeniach. Poďme sa na ne pozrieť zblízka.

Vlajkovou loďou celého radu je korálovo sfarbený model so vzorom slnečných lúčov v štýle Art Déco. Tento vzor navrhli a zakreslili umelci v dielňach Montblanc už pred 100 rokmi, ale nikdy sa nedostal do výroby. Až v tomto roku bol objavený v archívoch a dočkal sa realzácie v podobe niekoľkých modelov The Origin Solitaire a Doué.

Secesná estetika je nádherne spracovaná nielen v tomto vzore nazvanom Sunburst, ale aj vo farebnej palete alebo vo veľmi špecifickom tvare klipu.

Základným materiálom pier The Origin Classique je živica, ktorá má v sebe bielo-strieborné odlesky ako odkaz na materiál, z ktorého sa perá pôvodne vyrábali. Na vrchnáku je gravír pôvodného loga Montblanc.

Modely The Origin Solitaire a Doué sú lakované so vzorom Sunburst, ktorý je vytvorený plátovaním vrstvou platiny alebo žltého zlata. Vrchnáky majú dookola kovový krúžok s rytinou letopočtu 1924 a 2024.

Pozrite si kompletnú ponuku produktov Montblanc Meisterstück na našom eshope:

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca