Nové Omega Diver 300 James Bond sa hlásia do služby

Daniel Craig už horúčkovito pracuje na natáčaní svojho posledného No Time To Die. Podľa predbežných informácii sa dej bude odohrávať aj na Jamajke, mieste kde Ian Flaming napísal svoj prvý román Dr.No.

Na snímok si určite ešte nejaký ten piatok počkáme, premiéra je plánovaná na 3.apríla 2020. Na čo však čakať nemusíte, a to dúfam, je nová limitovaná edícia Omega Seamaster James Bond ako oslava 50. výročia vzniku filmu „On Her Majesty´s Secret Service“ s Geroge Lazenbym v hlavnej úlohe.

Omega ako základ použila súčasný model Diver 300. Množstvo prvkov odkazujúcich na filmovú ságu určite poteší veľké množstvo fanúšikov, ktorí majú radí explicitné poňatie detailov.

Keramický ciferník je upravený tak, aby pripomínal pohľad cez hlaveň; ohraničený stred má presný priemer 9 mm. S rovnakým symbolom sme sa už stretli dávnejšie, keď Omega predstavila model na 50. výročie Jamesa Bonda ako takého - rovnako bol použitý model Diver, ten starší, a na zadnom viečku ste mohli taktiež vidieť vŕtanú hlaveň a otáčajúci sa rotor s 9 mm nábojom. Osobne si pamätám, že sme objednali 5 ks do skladu, dostali sme 3 a behom 3 dní sme všetko predali, išlo o limitovanú edíciu 11007 ks. (druhá fotka pod textom) 

Robustné 42 mm puzdro noviniek je vyrobené z ocele a keramiky na lunete. Na ciferníku žiaria zlaté detaily odkazujúce na 50. výročie filmu v žiarivom, 18-karátovom žltom zlate. Pozícii 12 dominuje erb rodiny Bond. Ten sa v celej svojej kráse nachádza na zadnom viečku.

To však nie je všetko, ďalší, už pomerne sofistikovanejší detail, sa nachádza vo vnútri indexu „10“ pod Super-LumiNovou a to číslo 50,  viditeľnej až v prítmí – veľmi chytré. Čo ma tiež oslovilo je dátumový veniec, na označenie 7. dňa v mesiac bol použitý špeciálny 007 font. Na bočnej strane puzdra nájdete zlatý, priskrutkovaný „pliešok“ s produkčným číslom modelu, jediná slabina inač veľmi pekného modelu... 

Vo vnútri bude pracovať štandardný, vysoko presný manufaktúrny kaliber master co-axial 8800 so slušnou rezervou chodu 55 hodín. Celkový vyrobený počet bude 7007 kusov, aj keď mnohým ľudom pri spojení limitovaná edícia a číslo 7007 skôr zabehne, vedzte, že Omega je naozaj unikát a osobne budem veľmi prekvapený keď sa u nás objaví čo i len jeden exemplár, každopádne pracujeme na tom. 

Hodinky budú dodávané vo vkusnom darčekovom boxe v rovnakých farbách ako limitka. Súčasťou balenia je dodatočný oceľový náramok s náradím na jeho výmenu a praktické cestovné puzdro. Maloobchodná cena zatiaľ nebola stanovená.

Aktuálnu ponuku hodín Omega nájdete TU.

Predstavenie

Volám sa Martin Demko a s hodinkami pracujem už od roku 2011. Za ten čas mi prešlo rukami množstvo modelov, lacných drahých, modelov značiek renomovaných aj tých menej. Moja práca je pre mňa potešením a koníčkom zároveň. O čo som sa vždy usiloval a usilujem bola maximálna úprimnosť voči zákazníkom, hoc za cenu obchodu. Absolvoval som množstvo školení a pomerne veľké množstvo tréningov vo Švajčiarsku. Ak Vás moje články a môj subjektívny pohľad na jednotlivé problematiky oslovil alebo naopak, kľudne mi napíšte na m.demko@racio.com, budem naozaj veľmi rád za každú odozvu

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca