Omega Speedmaster s kremíkovým vláskom

01/27/23

Od hlbinných ponorov až k lunárnym odyseám, dedičstvo spoločnosti OMEGA je preplnené množstvom úspechov. Teraz sa pozrieme na ďalší síce menší no o to viac poteší bežného užívateľa.

Posledný prírastok do rodiny Speedmasterov je vysoko precízny model vďaka systému SpirateTM, ktorý obsahuje revolučný patentovaný systém špirály, ktorá umožňuje ultra jemné nastavovanie. Vďaka tomuto jedinečnému mechanizmu strojček  dosahuje neuveriteľnú presnosť 0/+2 sekundy za deň.

Aby sa to spoločnosti OMEGA mohlo podariť v podstate museli znovu vymyslieť koleso. Inovatívne riešenie bolo vytvoriť úplne nový kremíkový (Si14) oscilátor, ktorý umožňuje hodinárovi pôsobiť na tuhosť vlásku.  Prostredníctvom nastavovacieho bodu umiestneného excentricky na mostíku nad ním.

Tento nový prístup, dizajn nového oscilátora odráža neustálu snahu spoločnosti OMEGA o dosahovanie vysokej precíznosti.

Pozrite si kompletnú ponuku hodiniek a chronografov Omega na našom eshope

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca