Tipy na Vianočné darčeky do 1 500 €

Vitajte pri našom druhom videu „Tipy nielen na vianočné darčeky“. Tento zoznam sme vytvorili ako inšpiráciu, pretože v ponuke máme takú bohatú škálu hodiniek, a pri výbere pomáha dozvedieť sa o nich viac. Aj modely, ktoré budeme predstavovať, majú častokrát možnosť výmeny remienka, rôzne farby ciferníka, prípadne variant s chronografom alebo bez. Poďme teda na to.

 


Mido Baroncelli Diamonds

M0072073629100

Zoznam otvárame dámskym modelom Mido Baroncelli Diamonds s priemerom puzdra 33 mm. Značka Mido je známa aj tým, že vyrába len mechanické hodinky, z toho dôvodu je zadné viečko skoro vždy odkryté. Puzdro je upravené zlatou povrchovou úpravou PVD. Na pozícii „6“ okolo dátumového okienka sa nachádza kruh obložený diamantami. Hodinky sú veľmi jemné a elegantné, čo podtrhuje hnedý teľací remienok so štruktúrou krokodílej kože v kombinácii s preklápacou sponou. Tá je veľmi funkčná a príjemná na dennodenné nosenie. Tieto hodinky sú skutočný skvost, ktorý sa hodí elegantnej dáme preferujúcej šperkové hodinky.

 


Mido Multifort Chronograph

M0056141603100

Druhý model z nášho zoznamu je taktiež Mido, tentokrát pánsky model Mido Multifort s priemerom oceľového puzdra 44 mm. Vo vnútri sa nachádza strojček ETA Valjoux 7750. Vode odolnosť hodín je do 100 metrov. Na ciferníku sa nachádza zaujímavá komplikácia Day-Date – jednoducho povedané rozšírená dátumovka, kde jedno okienko zobrazuje deň v týždni a druhé dátum. Naozaj nás stále prekvapuje úroveň spracovania hodín Mido v danej cenovej kategórii, kde len ťažko hľadáme vhodného súpera.

 


Longines La Grande Classique

L45122878

Tretie miesto patrí modelu Longines La Grande Classique. Máme za to, že ide o jedny z najkrajších dámskych hodín naprieč celým švajčiarskym hodinárstvom, a to bez ohľadu na cenu. V tomto konkrétnom prípade hovoríme o puzdre s priemerom 29 mm, žltej PVD povrchovej úprave, nádhernom a jedinečnom perleťovom ciferníku a diamantoch na ňom. Hodinky sú veľmi tenučké a majú výnimočné šperkové uchytenie náramku k puzdru. Čo robí tieto hodinky výnimočné je aj fakt, že sa nepretržite vyrábajú od roku 1982 – pôvodne pod označením Agassiz. Táto klasika sa vyrába v extrémne veľkom množstve rozmerov od 24 do 37 mm. Môžete mať variant v oceľovom prevedení alebo s PVD v žltom, ružovom alebo červenom zlate, či dokonca v dvojfarebnej kombinácii. Môžete sa rozhodnúť pre množstvo ciferníkov s diamantami alebo bez – pre nás vyhrávajú jednoznačne tieto. Na záver len dodáme, že určite nikdy neurobíte chybu ak osobu na ktorej vám záleží obdarujete modelom Longines La Grande Classique.

 


Longines Conquest Classic

L23864886

Ďalší model nášho rebríčka tvorí Longines Conquest Classic. V predchádzajúcom tipe sme hovorili o absolútnej nadčasovosti a elegancii modelu La Grande Classique, tentokrát tu máme niečo jemne športovejšie no stále s elegantným DNA značky Longines. Priemer puzdra je 34 mm no môžete siahnuť aj po menšom variante s priemerom 29.50 mm. Vo vnútri sa nachádza nádherná čierna perleť pripomínajúca nočnú oblohu, ktorú vidíme pri značke Longines hádam po prvý krát. Rovnako je dostupný variant s bielou perleťou alebo bez. Máte viacero možností, nás však oslovila najviac práve táto. Hodinky sú vode odolné do 50 metrov, zvládnu aj povrchové plávanie. Síce to nie sú úplne športové hodinky, no bez problémov sú vhodné na dennodenné nosenie a pritom dokážu krásne zastúpiť funkciu šperku.

 


Longines Conquest V.H.P

L37272569

Zoznam ukončujeme posledným modelom, znova značkou Longines. Ide v podstate o najstaršiu hodinársku značku, ktorú v našej sieti máme. Longines Conquest V.H.P: V.H.P v názve je skratka pre „very high precision“ čo znamená, že hodinky sú veľmi presné. O túto presnosť sa stará baterkový strojček vytvorený skupinou Swatch Group exkluzívne pre značku Longines. Tento strojček je 10 násobne presnejší ako štandardné baterkové hodinky. Predstavované hodinky majú ďalšiu veľmi zaujímavú funkciu a tou je skutočnosť, že po zatlačení korunky sa hodinky nastavia automaticky – rovnako tak dátum. Dátum je perpetuálny inak povedané večný. Už nikdy nebudete musieť na konci mesiaca, ktorý má menej ako 31 dní, dátum prestavovať, pretože hodinky to urobia za vás. Vode odolnosť v prípade modelu V.H.P je do 50 metrov, je to hlavne vďaka korunke, ktorá plní zároveň funkciu gombíka. Puzdro je pomerné hrubé, hodinky sa tak ťažšie schovajú pod manžetu, ale v prípade tohto modelu by sme to asi vôbec neriešili. Ako v predošlých prípadoch aj v tomto existuje množstvo variantov so stopkami aj bez, s priemerom od 41 do 44. Hodinky by sme určite odporúčali niekomu, kto má rad technologické zaujímavosti, ale zároveň si potrpí na prvotriedne spracované hodinky od svetoznámeho prestížneho výrobcu hodín.

 


TAG Heuer Monaco Gulf

CAW211R.FC6401 

Úplne nakoniec máme pre Vás bonusový tip, keďže v predajni v Košiciach predávame aj značku TAG Heuer, máme tu TAG Heuer Monaco v prevedení GULF. Priemer štvorcového puzdra je 39 mm, vo vnútri sa nachádza kaliber 11 s korunkou na opačnej strane. Klasický chronograf a ciferník sú vo farbách Gulf. Hodinky majú oranžovou niťou prešívaný teľací remienok. Tieto legendárne hodinky si môžete naživo pozrieť v našej košickej predajni.

Budeme veľmi radi, keď sa u nás zastavíte, prídete si hodinky pozrieť a vyskúšať. Kolegovia sa na Vás už veľmi tešia. Majte sa pekne.

 

 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca