Tipy na Vianočné darčeky do 500 €

Vitajte pri našom malom sprievodcovi „Tipov nielen na Vianočné darčeky“. Práve sa nachádzame v našej košickej predajni WOW v Optime, kde si moji kolegovia pre nás prichystali tipy na tie najkrajšie Vianočné darčeky. Prvé video sa bude venovať hodinkám v cenovej kategórii do 500 eur.

 

 


Certina DS Action

C032.251.11.041.00

Ako prvým začneme dámskym modelom Certina DS Action s priemerom puzdra 34mm, krásnym tmavomodrým ciferníkom a dátumom na pozícii 6.  Vysokou vode odolnosťou až do 300M, hlavne  vďaka skrutkovacej korunke, klasickému baterkovému (quartz) strojčeku a celkom tenkému profilu puzdra. Hodinky sú svojím určením vhodné pro športovo založenú dámu, ktorá sa rada hýbe a chce svoje hodinky využiť na širokú škálu aktivít. 

 


Certina DS 8

C033.257.36.118.00

Druhý model zo zoznamu je Certina DS 8. Priemer puzdra 32 mm, krásny perleťový a jedinečný ciferník s mesačnými fázami na pozícii „6“.  Vode odolnosť do 100m, zafírové sklíčko a baterkový strojček. Ružové puzdro je upravené povrchovou úpravou PVD. Nie je to zlato, len to ako zlato vyzerá. Hodinky odporúčame skôr pre elegantne založenú dámu s citom pre dizajn. 

 


Tissot T-Classic

T063.639.16.057.00

Od dámskych modelov sa dostávame k tretiemu pánskemu modelu, tentokrát od sesterskej značky Tissot – rovnako Švajčiari. Model Tissot T-Classic má priemer puzdra 42 mm, oceľové puzdro hostí baterkový strojček. Čierny ciferník, čierna teľacina, rovnako preklápacia spona. Tieto hodiny sú veľmi elegantné, avšak priemer 42 mm ich predurčuje skôr na bežnejšie nosenie ako čisto hodiny k obleku. Pretože vyslovene „dresswatch“ sú skôr 36 -39 mm. Na pozícii 6 sa nachádza malá sekundová ručička a funkcia druhého svetového času.

 


Tissot Sport Special Alpina

T123.610.16.057.00

Štvrtý model z nášho zoznamu predstavuje špeciálny model Alpina, ktorým Tissot vzdal hold výrobcovi automobilov Alpina. Odkaz nájdete na koncovke sekundovej ručičky, kde sa nachádza logo. Oranžová a modrá robí z týchto hodín športovo elegantné. Priemer oceľového puzdra je 45 mm. Hodinky sú zaujímavé aj tým, že ak máte vozidlo Alpina, tak v ňom nájdete špeciálne miesto, kde si jednoduchým pohybom odskrutkujete puzdro a môžete si ho umiestniť do vášho automobilu. Z uvedeného je jasné, že hodinky sú určené pre milovníkov áut a zaujímavých technických zariadení.

 


Tissot Sport Seastar 1000

T120.417.11.041.01

Posledný model z nášho zoznamu predstavujú športové Tissot Seastar 1000, jeden z najobľúbenejších Tissotov v súčasnosti. Osadené sú baterkovým strojčekom vo vnútri, zafírovým sklíčkom na povrchu, extrémna vode odolnosť ide až do 300m. krutkovacie gombíky, skrutkovacia korunka, jednosmerná otočná luneta a zaujímavý ciferník s gradientom, ktorý prechádza z tmavomodrej do svetlej. Tieto hodinky sú podľa nášho názoru veľmi zaujímavé. Určené na množstvo športových aktivít no bez problémov si ich môžete dať k obleku aj saku.

 


Tissot T-Sport Gentleman Silicium

T120.417.11.041.01

Máme pre vás ešte jeden tip, posledný, taký bonusový. Tieto hodiny sú troška drahšie, ale sami uvidíte, že za to stoja. Jedná sa o model Tissot Gentleman Silicium. Ako z názvu niektorí z vás už zistili, jedná sa o model, ktorý má automatický strojček. Je to jediný model s automatickým strojčekom v našom zozname. Silicium je kremík, ktorý sa nachádza v oscilátore, a to umožňuje hodinkám byť veľmi vysoko presné. Štandardne sa v oscilátore používa vlások vyrobený z Nivaroxu – je to kovový materiál, ktorý reaguje hlavne na teplotné rozdiely. Ak je vonku teplo, vlások sa predĺži, a tak sa chod oscilátora spomalí, naopak v zime sa vlások môže skrátiť a chod oscilátora sa zrýchli – to má vplyv na meškanie alebo nadbiehanie. 

Vo vnútri sa nachádza strojček Powermatic 80, ktorý má 80-hodinovú rezervu chodu. To znamená, že keď ich natiahnete, dáte ich dole z ruky, pri plnom natiahnutí Vám budú fungovať 80 hodín. Štandardné automatické strojčeky majú rezervu tých cca 40-42 hodín. Fantastická výdrž strojčeka, krásne prepracované hodinky, absolútne nadčasový ciferník a design s jemnými ako keby svetelnými lúčmi na číselníku - krásne lámu svetlo, treba to vidieť naživo. Priemer puzdra je 40 mm. Zafírové sklíčko je na ciferníku a taktiež na zadnej strane. Tissot si svoje strojčeky chce ukázať. Tieto hodinky by sme odporúčali buď mužovi, ktorý naozaj vie čo chce a nezaoberá sa aktuálnymi trendmi, alebo takému, ktorý obľubuje malé technické zázraky – toto nemôže nikdy sklamať. 


 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca