Tokyo za dverami

OMEGA odpočítava zostávajúce dni do začiatku olympijských hier v Tokiu modelom hodiniek OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

Pretrvávajúca česť

Blíži sa športový sviatok roka. Je možné, že sa brány letných olympijských hier v Tokiu otvoria o niečo neskôr, ale už sú na spadnutie - ostáva už len 93 dní. Zatiaľ čo športovci zahájili svoje finálne prípravy, oficiálny časomerač tejto športovej udalosti, spoločnosť OMEGA, odhaľuje pri jej príležitosti špeciálnu edíciu hodiniek Seamaster Diver 300M Tokyo 2020. OMEGA zastáva úlohu oficiálneho časomerača olympijských hier už od roku 1932, na nastávajúcom podujatí to bude už 29. raz v histórii.

Aktuálny počet dní do štartu nájdete na oficialnej stránke Olympiády 

 

 

Špeciálny model pre špeciálnu príležitosť

OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020 poteší všetkých športových nadšencov i zberateľov hodiniek farebnou paletou inšpirovanou logom XXXII. olympiády v Tokiu a  najmodernejšími technológiami hodinárskeho priemyslu. Puzdro s priemerom 42 mm je vyrobené z ušľachtilej ocele a je opatrené modrou keramickou lunetou, ktorej výplň tvorí kontrastná biela smaltovaná potápačská stupnica. Rovnaká oceľ bola použitá aj na náramku, ktorý je do puzdra hladko integrovaný.

 

Modrú farbu doplňuje vysoko leštený biely keramický ciferník, ktorému dodávajú extra hĺbku laserom gravírované ikonické vlny OMEGA Seamaster Diver. Nechýba dátumové okienko na pozícii 6 a červený nápis Seamaster. Dizajn ciferníka napokon kompletizujú modré ručičky a indexy, vyplnené sú Super-LumiNovou. Zadné viečko zo zafírového sklíčka obsahuje znak olympijských hier v Tokiu 2020 a odhaľuje vnútro, v ktorom bije OMEGA Master Chronometer Calibre 8800 certifikovaný podľa najvyšších štandardov presnosti.

 

Majiteľ obdrží hodinky v luxusnom úložnom boxe vo farbách japonskej Olympiády a s oficiálnym Tokijským logom, ktorý zvyšuje ich hodnotu.

 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca