Vianočné tipy: pánske hodinky do 2000 €

12/02/22

Ak potrebujete vianočnú inšpiráciu, sme tu pre Vás. Vybrali sme tri top modely z našej aktuálnej kolekcie, ktoré potešia rôzne tipy mužov.

Biatec Marine

Slovenská značka BIATEC predstavuje svoj model Marine inšpirovaný námornými chronometrami. Jednoduché puzdro a ciferník spolu s nádherným fontom arabských čísel vytvárajú nadčasový dizajn. Hodinky sú určené pre milovníka hodín schopného oceniť krásnu mechaniku a poctivú slovenskú výrobu.

LONGINES HYDROCONQUEST

LONGINES HYDROCONQUEST je dlhoročnou stálicou v ponuke jednej z najstarších hodinárskych spoločností vo Švajčiarsku. Model za to vďačí svojmu jednoduchému no praktickému dizajnu aj vďaka retro hliníkovej lunete. O pohon sa stará jednoduchý a spoľahlivý automatický strojček. ˇVďaka svojej robustnosti a vysokej vode odolnosti môžete hodinky používať každý deň. Je len na vás pri akej príležitosti to bude.

MIDO OCEAN STAR 600 CHRONOMETER

MIDO OCEAN STAR 600 CHRONOMETER stojí na vrchole ponuky značky MIDO. Technologicky vyspelý model s keramickou lunetou, vysokou vode odolnosťou uspokojí aj náročného užívateľa. Takého, ktorý hľadá vysoko presný automatický strojček certifikovaný na presnosť a dizajn vhodný na denodenne použite.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca