Watch de Luxe a Garmin? Nepredstaviteľné skutočnosťou!

Kto nás pozná, vie, že sme prvotne zameraní na tradičné švajčiarske hodinárske značky s bohatou históriou, legendárnymi modelmi a nadčasovým dizajnom. Avšak vplyv technológií na náš dennodenný život je značný. Mnohí z nás by si svoj bežný deň bez "chytrých" zariadení nevedeli ani predstaviť.

Stáva sa bežne, že stojíte v zápche na ceste domov a vonku je neznesiteľne horúco. Čo urobíte? Za pomoci jedného príkazu, tlmočenému Siri, sa vám okamžite ochladí domácnosť – na diaľku. Chcete zapnúť TV, vypnúť svetlo v obývačke – požiadate asistentku Alexu. Neviete čo na večeru? Opýtate sa svojej „smart“ chladničky a tá vám dokáže zo surovín v nej uložených navrhnúť recept.

V tomto uponáhľanom svete predstavuje Watch de Luxe prístav pre všetkých, ktorí sa chcú aspoň na chvíľu zastaviť a vychutnať si tradičné hodinárske umenie, nepodliehajúce práve hore uvedeným inováciám. Je pravda, že každý rok popredné švajčiarske značky predstavujú ďalšie a ďalšie technologické vylepšenia ako kremíkový vlások namiesto nivaroxu v oscilátore, keramické krokové ústrojenstvo na zníženie trenia a podobne. No v podstate dnešný moderný mechanický strojček funguje na tom istom princípe ako pred stáročím. Čiže táto téma a tento sortiment bude pre nás vždy posvätný. Ale!

Chceme ponúknuť našim zákazníkom aj možnosť dopriať si len to najlepšie, ak príde na ozajstné športové aktivity. Síce „toolwatche“ ako SuperOcean Héritage, alebo Speedmaster boli kedysi na potápanie, či stopovanie presných úsekov vytvorené, no v dnešnej dobe už svoj účel neplnia. Tu prichádza značka Garmin, ktorá spojila svet exaktného elektronického merania s bezkonkurenčnou výdržou a odolnosťou hodnou 21. storočia.

Ak teda máte na ruke svoje modré TAG Heuer Monaco, či svoje jedinečné Breitling Navitimer s logaritmickým pravítkom, nechajte ich na chvíľu vo watch windri a poďte sa s nami pozrieť na pravé „toolwatche“, určené pre 21. storočie.

Garmin

Spoločnosť Garmin bola založená na princípoch inovácií, výkonu, hodnôt a služieb zákazníkom.  Založili ju páni Garry Burrell a Dr. Min Kao. Čo pôvodne začalo ako brainstormingové stretnutie inžinierov okolo okrúhleho stola v roku 1989, postupne prerástlo do celosvetového úsilia tisícok spolupracovníkov. Cieľ spoločnosti, presne tak ako predtým, zostáva pôvodný: Vytvoriť navigačné a komunikačné zariadenia, ktoré obohatia životy ľudí. Tieto inovatívne produkty v sebe spájajú mnohé výhody, v mnohých oblastiach vrátane automobilového, leteckého, námorného, fitness, turistického a mobilného využitia.

Garmin nielen tvorí a predáva produkty, priamo ovplyvňujeme životný štýl. Od leteckých cez námorné, od automobilových po fitness, od bezdrôtových riešení až po turistické, zamestnanci spoločnosti Garmin sú vo vzduchu, na vode, v lesoch, v autách i na bicykloch. A neustále vytvárajú spôsoby ako sa zlepšovať a lepšie prispôsobovať zákazníkovi. V Garmine nikdy neviete, ako bude vyzerať nasledujúca generácia zariadení. Čo však určite viete je, že príde skoro.

Najnovšou generáciou produktov je exkluzívna rada hodiniek Marq: Aviator, Captain, Adventurer, Athlete a Driver...
 


MARQ Aviator

Dizajn inšpirovaný avionikou, multičlánkový náramok so skladacím zatváranim a poistkou.  MARQ Aviator sa nosí pohodlne v kokpite a zároveň je nadčasovým kusom s dávkou ľahkosti a štýlu nielen pre aviatikov. Klasická monochromatická téma je obohatená leteckými mapami vrátane funkcií ako Nexrad Weather Radar, informáciami o letiskách a integráciou do kokpitu. GMT luneta zobrazuje dve časové zóny a watchface podá aj informáciu o kódoch letísk.

- letecká aplikácia (podržať), "direct to" navigácia (stlačiť)
- kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu so stále zobrazeným displejom
- titánový náramok s dizajnom skoseného krídla a poistkou
- telo hodiniek z brúseného titánu, diameter: 46 mm
- frézovaná keramická vložka s lunetou s 24-hodinovým dizajnom a dodatočnými časovými zónami

- cena: 1 950,00 €
- viac informácií v eshope


 

 


MARQ Captain

MARQ Captain pre morských vlkov ponúka regatta timer bezel, prílivové tabuľky, funkcie tack assist a s informáciami o aktuálnom stave vo vybratom prístave priamo na ciferníku. MARQ Captain je unikátny svojim remienkom  jacquard weave strap, ktorý je utkaný v Južnom Francúzsku s dôrazom na zvýšenú trvanlivosť v slanej morskej vode. Spletený z troch materiálov, zrezaný laserom a ukončený kovovými sponami. Dôležitou súčasťou je integrácia s palubnými systémami Garmin.

- jachtárska aplikácia (stlačiť) Regatta timer (podržať)
- kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu so stále zobrazeným displejom
- nylónový remienok Jacquard-Weave 
telo hodiniek z brúseného titánu, diameter: 46 mm
- frézovaná keramická vložka s lunetou Regatta Timer

- cena: 1 850,00 €
- viac informácií v eshope

 


 


MARQ Adventurer

Zostrojené pre moderného objaviteľa. MARQ Expedition s topografickou mapou, výškomerom, barometrom a kompasom, funkciou ClimbPro, ktorá poskytuje údaje ako gradient, vzdialenosť a výškové metre. Integrácia so satelitným komunikátorom  inReach® Mini  umožňuje diaľkové ovládanie a príjem/odosielanie správ priamo z hodiniek MARQ Expedition. Klasický dizajn, ktorý má všetky funkcie, čo dobrodruh potrebuje. Remienok je z prírodne zafarbenej talianskej kože Vacchetta s úpravou na rubovej strane pre zvýšenú pružnosť. Navoskované švy sľubujú zvýšenú odolnosť.

- aplikácia Hikking (stlačiť), azimut a navigovanie (podržať)
- kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu so stále zobrazeným displejom
- náramok z upravenej talianskej kože Vaccheta
- ​telo hodiniek z brúseného titánu, diameter: 46 mm
- l
uneta s 360 stupňovým dizajnom

- cena: 1 750,00 €
- viac informácií v eshope


 

 


MARQ Athlete

Nabalený funciami pre atléta MARQ Athlete poskytuje VO2 max a stupnicu zotavenia priamo na lunete, takže výkonnostné metriky sú viditelné na prvý pohľad. Pokročilé športové metriky zobrazia aktuálny status a pomáhajú vo vyladení formy. Titánové telo hodiniek a silikónový remienok zaručujú nízku váhu a komfort pre seriózny tréning aj pre bežné nosenie. Biometrické senzory oproti bežným navyše poskytujú aj informácie o absorbcii kyslíka Pulse Ox. 

- tréningové aplikácie (stlačiť), výkonostné metriky (podržať)
- kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu so stále zobrazeným displejom
- prémiový silikónový remienok
- telo hodiniek z brúseného titánu ošetreného DLC úpravou, diameter: 46 mm
- l
uneta so stupnicou zotavenia a VO2 max

- cena: 1 500,00 €
- viac informácií v eshope

 


 

 

MARQ Driver

250 predinštalovaných závodných okruhov po celom svete, MARQ Driver je určený pre tých, čo majú radi vôňu benzínu. Automatické meranie kola, splits, delta a časovač. Tieto hodinky vyniknú na pretekoch aj v každodennom živote.

- aplikácia RACING ACTIVITY (stlačiť), chronograf (podržať)
- kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu so stále zobrazeným displejom
- hybridný titánový DLC náramok so silikónovými spojkami a motýlikovým zapínaním
- telo hodiniek z brúseného titánu ošetreného DLC úpravou, diameter: 46 mm
- k
eramická obruč zasadená do titánového rámu

- cena: 2 500,00 €
- viac informácií v eshope

 

 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca