Tipy na Vianočné darčeky do 3 000 €

Vítajte pri našom ďalšom videu tipy nie len na vianočné darčeky, práve teraz sa nachádzame v našej kamennej predajni WOW v Európe v Banskej Bystrici. V tomto videu uvidíte 5 tipov na pánske hodinky v cenovej relácii od 1500 do 3000 EUR plus jeden bonusový model.


TAG Heuer Aquaracer GMT

WAY201T.BA0927

Zoznam otvárame čerstvou novinkou TAG Heuer Aquracer GMT s dvojfarebnou keramickou lunetou na ktorou môžete vidieť zobrazenie druhého svetového času. Automatický kaliber 7 vám umožňuje navoliť si buď druhý svetový čas alebo 24 hodinový formát zobrazovania času. Hodinky sú aj vďaka skrutkovacej korunke vysoko vode odolné až do 300 metrov. V podstate celá rada Aquaracer je vysoko vode odolná. Hodinky sú veľmi robustné, veľmi dobre postavené a extrémne dobre čitateľné aj vďaka výrazným lumiescenčným indexom na ciferníku. Hodinky sa určite hodia na akúkoľvek príležitosť. Na dovolenke vás nesklamú pri potápaní a bez problémov si ich môžete vziať na elegantnú večeru alebo na pracovné stretnutie.


Mido Multifort Chronograph

M0056143605122

Druhý model predstavuje Mido Multifort. Značku Mido sme už v zozname mali viac krát, je to pomerne známa značka. Tentokrát sme si pre vás pripravili túto špeciálku v špeciálnom boxe ktorá má priemer 44 mm. Na puzdre sa nachádzajú oranžové detaily v kombinácii s čiernou PVD. Zafírové sklíčko zakrýva ciferník s guľatými indexami ktoré rozbíjajú horizontálne a vertikálne indexy. Vo vnútri sa nachádza strojček ETA Valjoux 7750 ktorý sme už spomínali viac krát a ktorý je veľmi známi, populárny a hlavne spoľahlivý. Rezerva chodu v tomto prípade je cca do 45 hodín. Farebnou kombináciou sa skôr jedná o extravagantnejší kúsok vhodnejší pre človeka ktorý by sa chcel odlíšiť. Hodinky sú vode odolné do 100 metrov a v balení dostanete ďalší oranžový remienok vyrobený z teľacej kože.


TAG Heuer Carrera

WAR201E.FC6292

Tretí model je trojručičková TAG Heuer Carrera. Tento model mám ja konkrétne veľmi rád lebo ho sám vlastním už nejaký ten rok. Zažili so mnou veľmi veľa čo sa podpísalo na nespočetnom množstve škrabancov čo im však len pridáva na kráse a sentimentálnej hodnote. Hodinky vychádzajú z historického modelu Carrera ktorú Jack Heuer predstavil svetu v roku 1963. Nejedná sa o presne rovnaký model, táto Carrera roku 2020 je len historickým odkazom a dizajnom inšpirovaná. Dokonalo v sebe snúbia pretekársku históriu značky a snahu o vytváranie nadčasového dizajnu. Priem puzdra je 41 mm, vo vnútri sa nachádza automatický kaliber 5 s funkciou day-date a fenomenálna modrá na ciferníku a remienku z krokodíla. Remienok je mimochodom extrémne odolný. Zafírové sklíčko aj na zadnom v viečku. To sú základné atribúty dobrej značky a modelu. Ak sa vám tento variant nepáči, siahnuť môžete po rovnakej verzii len so strieborným ciferníkom a hnedou kožou, po prípade s čiernym ciferníkom a čiernou kožou. Rovnako tak môžete vymeniť remienok za oceľový náramok. Ja si však osobne myslím, že táto Carrera najlepšie vynikne na koži.


Longines HydroConquest

L37834766 

Ďalšie miesto nášho zoznamu predstavuje model Longines HydroConquest o priemere 41 mm. Longines ako značka nie je známa pre svoje športové hodinky to vôbec...        Tento model disponuje veľmi pekným antracitovým ciferníkom a antracitovou keramickou lunetou otočnou len do jednej strany. Korunka je skrutkovacia – čo zabezpečuje dobrú vode odolnsoť do 300 metrov, pozor však na gombíky chronografu – tie pod vodou nechytať!. Mohutné puzdro je celkom hrubé a robustné rovnako tak ako aj náramok, no nechýba veľmi dobré spracovanie. Toto sú hodinky ktoré by som určite odporúčal na dennodenné nosenie, nemusíte sa báť hodinky nosiť do práce, do obleku a na šport. Limit bude predstavovať samotná váha a hrúbka puzdra – na to sa však dá bez problémov zvyknúť.


Longines Master Collection Annual Calendar

L29104516 

Na tento model sme čakali takmer dva roky, čakali sme na to, kedy sa spoločnosti ETA ( swatch group) podarí pre značku Longines vytvoriť strojček s ročným kalendárom.

Tieto automatické hodinky majú jednu špeciálnu funkciu ktorá ich odlišuje od klasických automatov a to ročný kalendár. To jest taký, kde za predpokladu, že hodinky budú stále natiahnuté nemusíte vstupovať do nastavenia dátumu. Štandardný dátumový veniec má 31 dní, preto každý jeden mesiac ktorý bude končiť iným dňom musíte prestaviť – v tomto prípade to robiť nemusíte. Tento model Master Collection má priemer 42 mm, čierny ciferník a prepracovaný náramok. Rímske číslice dávajú najavo, že sa jedná o elegantný model. Bez problémov však znesú aj voľnočasové použitie. No v prvom rade sa jedná o klasickejší kúsok z hodinárskeho šatníka. Tento model sa vyrába vo viacerých prevedeniach ciferníkov a veľkostí – 38.50, 40 a 42 mm. Siahnuť môžete po slonovinovej farbe ciferníka, modrej alebo čiernej – je to len na vás.


Breitling Premier B01 Chronograph 42

AB0118A21B1X1 

Bonusový tip je od značky Breitling v tomto prípade Breitling Premier Norton. Špeciálna edícia ktorá bola vytvorená na počesť anglického výrobcu motocyklov. Priemer puzdra je 42 mm, zafírové sklíčko v predu, zafírové sklíčko na zadnej strane kde môžete obdivovať manufaktúrny automatický kaliber 01 od manufaktúry Breitling. Strojček má 3 dňovú rezervu chodu, ak si hodinky dáte dole z ruky v piatok tak pondelok ráno budú stále fungovať. Tento model má veľmi zaujímavý ciferník, čierny stred, strieborné „sčítače“ po stranách a zlaté, ručne aplikované arabské číslice po obvode. Klasický dizajn dopĺňa remienok z brúsenej kože a preklápacou sponou ktorá vyzerá ako klasická pracka. Hodinky by som odporúčal pre milovníkov značky Breitilng, značky Norton a ľudí ktorí majú radi jemne vyťažený dizajn hodín ale s použitím najmodernejších technológii.

 

 

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca