Blog

RADO: krása zrodená z žiaru a prachu

V dnešnej dobe krátkodobých potešení je takmer mystické siahnuť po predmete, ktorý je odolný a takmer nesmrteľný, po luxusnom kúsku večnosti zrodenom z obyčajného keramického prachu. Presne toto je podstata keramiky Rado.

Ako si vybrať pero Montblanc

Plniace pero alebo zvýrazňovač? A aký je rozdiel medzi keramickým a guličkovým perom? Pozrite si krátke charakteristiky základných produktov Montblanc.

Podarila sa kolaborácia Carl Cox a Zenith?

10/03/23

Zenith predstavuje nový model hodín v spolupráci s anglickým hudobným producentom a DJ Carlom Coxom.

MONTBLANC MEISTERSTÜCK AROUND THE WORLD IN 80 DAYS

Kolekcia Meisterstück "Okolo sveta za 80 dní" je inšpirovaná slávnym dobrodružným románom Julesa Verna. Plniace pero Doué Classique so zlateným kovovým uzáverom a telom s gradientovým antracitovým lakom vychádza z druhej etapy cesty a to konkrétne cesty z Bombaja do Jokohamy. 

Breitling novinky 2023

Čo chystá Breitling pre tento rok? Nové modely, technológie a ďalšie vychytávky. Pozrite si v našom videu.

Návrat do histórie leteckých hodiniek: Longines Pilot Majetek

S hodinkami Pilot Majetok sa vrátime k pôvodným dizajnom leteckých hodiniek a predstavíme ich širokej verejnosti. Nový model spojuje nádych historických dobrodružstiev statočných letcov s požiadavkami dnešných zákazníkov.

Z kokpitu priamo na zápästie

Každý príbeh úspešnej značky začína silnou myšlienkou a odhodlaním premeniť ju na skutočnosť.

Omega Speedmaster s kremíkovým vláskom

01/27/23

Od hlbinných ponorov až k lunárnym odyseám, dedičstvo spoločnosti OMEGA je preplnené množstvom úspechov. Teraz sa pozrieme na ďalší síce menší no o to viac poteší bežného užívateľa.

Longines Zulu Time: Nečakané veľké prekvapenie

12/22/22 Janko Franko

Tento rok so sebou priniesol mnoho zaujímavých noviniek z hodinárskeho sveta. Hodinárske značky pútali každý mesiac našu pozornosť krásnymi kúskami, lákali nás originálnymi novinkami a my nevedeli kam skôr pozrieť. A že sa bolo na čo pozerať!

Vianočné tipy: pánske hodinky do 1000 €

12/02/22

Ak potrebujete vianočnú inšpiráciu, sme tu pre Vás. Vybrali sme tri top modely z našej aktuálnej kolekcie, ktoré potešia rôzne tipy mužov.

Vianočné tipy: pánske hodinky do 2000 €

12/02/22

Ak potrebujete vianočnú inšpiráciu, sme tu pre Vás. Vybrali sme tri top modely z našej aktuálnej kolekcie, ktoré potešia rôzne tipy mužov.

Vianočné tipy: pánske hodinky do 5000 €

12/02/22

Ak potrebujete vianočnú inšpiráciu, sme tu pre Vás. Vybrali sme tri top modely z našej aktuálnej kolekcie, ktoré potešia rôzne tipy mužov.

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Proč u nás nakupovat

5 partnerských prodejen 90% zboží skladem Věrnostní slevy Autorizovaný prodejce