Blog - Hodinarske novinky

Dva dôvody prečo vás nové Omega Seamaster Diver 300M Chronograph okúzlia

Omega po roku 2018 nastavila veľmi vysoké tempo, predstavila pomerne veľké množstvo zaujímavých limitiek, ktoré - ako to už býva zvykom - okolo Slovenska ani nešli. Napríklad 1969 ks je pre niektoré značky polovica ročnej produkcie, Omega takúto limitku vypredá za jedno popoludnie (Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 11, 50 Anniversary). Dá sa povedať, že si pomaličky zvykám na tento štýl práce:

 

Mido Baroncelli Day & Night

Diskrétne, elegantné alebo provokatívne? Ženy majú mnoho tvárí a všetky sú krásne. Záleží na okamžitej nálade a je fascinujúce, ako ľahko a dokonale sa vedia premeniť.
 

Nové Omega Diver 300 James Bond sa hlásia do služby

Daniel Craig už horúčkovito pracuje na natáčaní svojho posledného No Time To Die. Podľa predbežných informácii sa dej bude odohrávať aj na Jamajke, mieste kde Ian Flaming napísal svoj prvý román Dr.No.

BASELWORLD 2019 Predstavenie noviniek TAG Heuer

Baselworld 2019 je za nami a konečne som si našiel trocha času, aby som mohol pre vás spísať prierez toho najlepšieho, čo som mal možnosť vidieť. Vzhľadom na to, že sa jednalo o môj už v poradí piaty Baselworld, odkedy pracujem s hodinkami, nemôžem sa vyhnúť porovnaniu. Nevnímam len hodinky, (až taký pacient nie som), ale aj okolie, prostredie a v podstate aj celkovú náladu, ktorá sa výstavou nesie. Práve táto nálada bola tento rok významne poznačená odchodom gigantu Swatch group, z nimi uvedeného dôvodu enormných nákladov, ktoré spoločnosť musí vynaložiť za pár dní na tomto výstavisku.

Hodinky na celý život? Nové Omega Diver 300

V 57-om roku minulého storočia Omega predstavila modelové rady, ktoré mali reflektovať potreby jednotlivých profesií. Speedmaster s chronografom a tachymetrickou stupnicou, neskôr známe ako Moonwatch. Railmaster, odpoveď Bienskej spoločnosti na antimagnetické Rolex Milgauss (referencia 6451), určené pre pracovníkov v elektrárňach, či jadrovom výskume. No a nakoniec, Seamaster 300 pre potápačov. Úplne prvý Seamaster však uzrel svetlo sveta omnoho skôr, a to v roku 1948.

Baselworld 2018 Predstavenie noviniek Breitling

Hneď po príchode z Bazileja Vám ponúkam svoje čerstvé zážitky v prvej ochutnávke: značka Breitling.

Zenith Defy El Primero 21 - model pre 21.storočie

Švajčiarsky výrobca hodiniek Zenith má za sebou jeden a pol storočia od svojho vzniku a aj v treťom tisícročí si pevne udržuje svoje miesto novým „stotinovým“ chronografom. Zostali verní vlastným koreňom, čiže aj nové hodinky Defy El Primero sa môžu chváliť skvelým výkonom: vlastný certifikovaný strojček riadi stotinový displej prostredníctvom centrálnej ručičky, ktorú charakterizuje unikátna dynamická signatúra jednej rotácie za sekundu. Svojím 44 mm titánovým puzdrom sa Defy El Primero 21 stáva majstrom precíznosti. Najpresnejší sériový chronograf z roku 1969 vstupuje do úplne novej éry.

Zenith Defy Lab

Od roku 1675, kedy sa v hodinách po prvý krát objavil zotrvačník s vláskom a kotvou, sa na konštrukcii tohto regulačného zariadenia veľa nezmenilo. Až teraz prišiel Zenith Defy Lab so svojim kremíkovým oscilátorom a jeho klasickú konštrukciu z cca 30 súčiastok nahradil jediným monoblokom s niekoľkonásobným výkonom, dlhšou životnosťou a energetickou úsporou. Na svete je málo hodinárov, ktorí si dovolili takúto odvahu.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca