Ako si vybrať pero Montblanc

Plniace pero alebo zvýrazňovač? A aký je rozdiel medzi keramickým a guličkovým perom? Pozrite si krátke charakteristiky základných produktov Montblanc.

Výroba pier Montblanc začína výberom luxusných materiálov. Na hroty plniacich pier sa používa zlato pre svoju pružnosť a prispôsobivosť a irídium pre svoju mimoriadnu pevnosť a odolnosť. Telá pier bývajú z vysoko kvalitnej živice a z ďalších ušľachtilých materiálov ako je platina, drahokamy alebo vzácne drevá. Naši zákazníci sa rozhodnú pre značku Montblanc z rôznych dôvodov. Niektorí chcú vyjadriť svoj spoločenský status, iní ho považujú za hodnotnú investíciu. Všetci sa však zhodujú, že zážitok z plynulého písania je neopakovateľný.

 

Často počúvame otázku: "Stoja perá Montblanc za to?" S ohľadom na ich nadčasový dizajn, schopnosť dopĺňať a používať ich mnoho rokov, luxusné materiály a možnosti záruky a opráv Montblancu, veríme, že áno. Od klasického Meisterstucku po StarWalker, každé pero Montblanc predstavuje kúsok z viac ako storočnej histórie značky. Okrem toho, prvotriedne materiály a dôkladný testovací proces zabezpečujú, že každé pero spĺňa extrémne vysoký štandard kvality.

PLNIACE PERÁ

Luxusné materiály prinášajú výnimočný zážitok z písania, pričom atrament na báze vody umožňuje bezproblémové a expresívne písanie. Použite tieto písacie nástroje na úvahy v listoch, kreatívny prejav a vytváranie podpisov so silou a štýlom. Plniace perá používajú buď atramentové kazety alebo fľaše s atramentom, ktoré sú dostupné vo viacerých farbách. Tieto sa predávajú samostatne. Najdôležitejšou súčasťou plniacich per sú ich hroty, každý ručne vyrobený z 14K alebo 18K zlata.

Pozrite si kompletnú ponuku plniacich pier na našom eshope:

GULIČKOVÉ PERÁ

Guličkové perá Montblanc sú cenovo najdostupnejšie, rýchle a jednoduché na použitie. Jednoduchým otočením alebo stlačením mechanizmu sa odhalí guľôčkový hrot z vnútra pera, takže pero je možné používať jednou rukou. Guličkové perá používajú atrament, ktorý rýchlo schne bez rozmazania, čím sa tento typ pera hodí na rýchle poznámky a vyplňovanie dokumentov. Guličkové perá sú dostupné v prevedení s jemnou, strednou a hrubou špičkou, náplne sa vyrávbajú vo viacero farbách. Náplne sú súčasťou dodávky.

Pozrite si kompletnú ponuku guličkových pier na našom eshope:

KERAMICKÉ PERÁ

Keramické perá predstavujú pohodlnú alternatívu pre plniace perá, ktorá je vhodná napríklad na cestovanie. Ponúkajú podobný plynulý zážitok z písania vďaka svojmu atramentu na báze vody. Kuličková špička umožňuje hladké, voľné písanie bez potreby veľkého tlaku, čím sa tento písací nástroj stáva univerzálnym nástrojom pre profesionálov, ktorí píšu dlhšie texty. Rollerbaly sú dostupné v prevedení s jemnou, strednou a hrubou špičkou, náplne sa vyrávbajú vo viacero farbách. Sú tiež kompatibilné s náplňami na zvýrazňovače. Náplne sú súčasťou dodávky.

Pozrite si kompletnú ponuku keramických pier na našom eshope:

ZVÝRAZŇOVAČE

Zvýrazňovače majú dlhú špičku, ktorá umožňuje vytvoriť tenkú, ostrú čiaru. Zvýrazňovače sú praktickým a cenovo dostupným nástrojom pre kreslenie, skicovanie a grafický dizajn. Dlhou špičkou je toto pero ideálne pre prácu s pravítkami a šablónami, pričom jeho atrament rýchlo schne a nešmýka. Dostupné sú v prevedení so strednou a hrubou špičkou, náplne na finelinery sú k dispozícii vo viacerých farbách. Sú tiež kompatibilné s náplňami do keramických per. Náplne sú súčasťou dodávky.

Pozrite si kompletnú ponuku zvýrazňovačov na našom eshope:

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca