Podarila sa kolaborácia Carl Cox a Zenith?

10/03/23

Zenith predstavuje nový model hodín v spolupráci s anglickým hudobným producentom a DJ Carlom Coxom.

Hodinky postavené na platforme modelového radu Zenith Defy Extreme, majú priemer puzdra 45 mm, na pravej strane chronografové gombíky v podlhovastom tvare a skrutkovaciu korunku zabezpečujúcu vodeodolnosť až do 200 metrov. Ikonický dizajn dotvára ploché, antireflexom pokryté zafírové sklo, ktoré sa nachádza na vrchnej a spodnej strane puzdra.

Puzdro je vyrobené z matnenej ocele a obsahuje prvky žltého 18 karátového zlata nachádzajúceho sa na obrube lunety a na "chrániči" gombíkov, čo pôsobí veľmi decentne. Polo-skeletovaný ciferník obsahuje sčítače pripomínajúce vinylové platne mixážneho pultu, čo bola koniec koncov predloha a vo vrchnej pozícii ciferníka sa nachádza rezerva chodu v štýle "ON/OFF" vypínača.

Aj keď je ciferník skutočne zaujímavý, špičkový orchester sa nachádza o úroveň nižšie a čo je hlavné, nie je úplne skrytý oku diváka. Chronometrový kaliber 9004 nie je nový, no svojimi parametrami neustále vyráža dych. Kto El Primero pozná vie, že jeho oscilátor pracuje na vysokej frekvencii 36.000 kmitov za hodinu alebo 5 Hz. Pre štandardný chronograf je to 28.800 (4 Hz) kmitov za hodinu. 
Avšak kaliber 9004 obsahuje ešte jeden oscilátor, vyslovene dedikovaný pre chronograf a ten, teraz sa podržte, pracuje na ohromnej frekvencii 360.000 kmitov za hodinu alebo ináč 50 Hz. V praxi to znamená, že tieto hodinky umožňujú merať 1/100 sekundy! Keď spustíte stopky, sekundová ručička obehne ciferník za slovom jednu sekundu! Toto je proste EXTRÉM.

Ešte spomeniem, že model sa bude dodávať na matnenom integrovanom náramku, ktorý korešponduje s tvarom puzdra, objednať si budete môcť kaučukový, ale aj velcro náramok. Hodinky sú aktuálne na objednávku, v prípade záujmu nám napíšte na e-shop@wdl.sk. 

Existuje aj špeciálny playlist Carl Cox x Zenith na Spotify, ktorý bol vytvorený na mieru týmto hodinkám.

Pozrite si ponuku ostatných modelov Zenith Defy na našom eshope:

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca