Blog - Hodinarske novinky

OMEGA Moonwatch: Porovnali sme staršiu aj novú verziu

Na nové hodinky OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional bol vyvíjaný tlak odbornej verejnosti i fanúšikov, pretože museli naplniť moderné očakávania, zároveň zachovať svoje historické dedičstvo. Podarilo sa výrobcovi splniť tieto vzájomne odporujúce si požiadavky?

Klasika ve zlatě pro fajnšmekry


Pan Jack Heuer, pravnuk zakladatele firmy a její dlouholetý prezident, nedávno oslavil své 88. narozeniny. Na jeho počest připravil TAG Heuer limitovanou edici 188 chronografů Carrera. Jeden z nich si můžete prohlédnout i zakoupit na naší prodejně TAG Heuer Boutique Eurovea.
 

Decentná oslava neoklasicizmu

MONTBLANC PATRON OF ART HOMAGE TO NAPOLÉON BONAPARTE: Montblanc rozširuje svoj rad patrónov umenia o ďalšieho velikána, Napoleona Bonaparta.

Tokyo za dverami

OMEGA odpočítava zostávajúce dni do začiatku olympijských hier v Tokiu modelom hodiniek OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

OMEGA novinky 2021

Ďalší neštandardný rok s neštandardnou online prezentáciou modelov, ktorá je už za nami. Síce sme boli zvyknutí na niečo úplne iné, neostáva nám však iná možnosť, len to prijať a veriť, že bude lepšie. Poďme k samotným novinkám.

TAG Heuer Wellness - motivace pro Vaše nové já

První chytré hodinky TAG Heuer Connected se na trhu objevily před více než pěti lety. Od té doby prošly několika inovacemi, které svědčí o tom, že TAG Heuer na jejich vývoji neustále pracuje. Ať už jde o hardware nebo software, prakticky každý rok se dočkáme nějaké novinky. Tou poslední pro letošní jaro je nová aplikace nazvaná Wellness.

Ako TAG Heuer vyrobil najlacnejší Tourbillon

Pôvodne malo ísť len o rýchly post na Instagram, ale zrazu som si uvedomil, že toho chcem napísať viac ako sa tam zmestí. V roku 2015 na Baselworld predstavil TAG Heuer koncept svojho vôbec prvého Tourbillonu, ktorý ohromil cenou 15.000 EUR.

Vymenil som Cartier za Garmin – recenzia

Ako iste viete, predávame značku Garmin. Aby som vedel, čo vlastne zákazníkom ponúkame, vyžiadal som si jeden model na testovanie. Predsa len: toto sú pre mňa neznáme a nové "vody".

Watch de Luxe a Garmin? Nepredstaviteľné skutočnosťou!

Kto nás pozná, vie, že sme prvotne zameraní na tradičné švajčiarske hodinárske značky s bohatou históriou, legendárnymi modelmi a nadčasovým dizajnom. Avšak vplyv technológií na náš dennodenný život je značný. Mnohí z nás by si svoj bežný deň bez "chytrých" zariadení nevedeli ani predstaviť.

Trikrát B: Baselword, Breitling a budúcnosť

V tieni súčasnej situácie, keď sa celý svet na chvíľu zastavil a mnohé je celkom inak, musíme sa zmieriť - pre mnohých možno s maličkosoťu - že každoročné predstavenie hodinárskych noviniek nemohlo byť uskutočnené klasickou cestou v Bazileji. A aby toho nebolo málo, táto najväčšia a zároveň najpopulárnejšia výstava utrpela ohromnú stratu.

TAG Heuer Connected

Na trh přichází třetí generace smartwatch z digitální dílny TAG Heuer. Zřetelně je na ní vidět veliký pokrok ve vývoji nositelných technologií, jímž svět za poslední roky prošel.

TAG Heuer Autavia

TAG Heuer po více než půl století představuje Autavii jako samostatnou řadu. Nové modely jsou robustní, spolehlivé a univerzální, stejně jako Autavia šedesátých let. Pokud jde o strojek, vsadil TAG Heuer na jistotu: osvědčený Calibre 5, tentokrát s COSC certifikátem.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca