Blog - Martin Demko

Purizmus a elegancia sektorového ciferníka

Longines Heritage Classic: Originálna estetika a pocta inovatívnemu duchu 

Nové Breitling Super Chronomat: Návrat kráľa ?

Rozmach modelového radu Chronomat môžu mať niektorí za zvláštne obdobie, hoci aj práve on stojí za veľkou popularizáciou Breitlingu medzi laikmi. Dnes tu máme nový SUPER CHRONOMAT, ktorý nachádza svoje miesto (opäť) aj medzi pravými priaznivcami švajčiarskej výroby.

OMEGA Moonwatch: Porovnali sme staršiu aj novú verziu

Na nové hodinky OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional bol vyvíjaný tlak odbornej verejnosti i fanúšikov, pretože museli naplniť moderné očakávania, zároveň zachovať svoje historické dedičstvo. Podarilo sa výrobcovi splniť tieto vzájomne odporujúce si požiadavky?

Decentná oslava neoklasicizmu

MONTBLANC PATRON OF ART HOMAGE TO NAPOLÉON BONAPARTE: Montblanc rozširuje svoj rad patrónov umenia o ďalšieho velikána, Napoleona Bonaparta.

Tokyo za dverami

OMEGA odpočítava zostávajúce dni do začiatku olympijských hier v Tokiu modelom hodiniek OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

OMEGA novinky 2021

Ďalší neštandardný rok s neštandardnou online prezentáciou modelov, ktorá je už za nami. Síce sme boli zvyknutí na niečo úplne iné, neostáva nám však iná možnosť, len to prijať a veriť, že bude lepšie. Poďme k samotným novinkám.

Ako TAG Heuer vyrobil najlacnejší Tourbillon

Pôvodne malo ísť len o rýchly post na Instagram, ale zrazu som si uvedomil, že toho chcem napísať viac ako sa tam zmestí. V roku 2015 na Baselworld predstavil TAG Heuer koncept svojho vôbec prvého Tourbillonu, ktorý ohromil cenou 15.000 EUR.

Tipy na Vianočné darčeky do 3 000 €

Vítajte pri našom ďalšom videu tipy nie len na vianočné darčeky, práve teraz sa nachádzame v našej kamennej predajni WOW v Európe v Banskej Bystrici. V tomto videu uvidíte 5 tipov na pánske hodinky v cenovej relácii od 1500 do 3000 EUR plus jeden bonusový model.

Tipy na Vianočné darčeky do 1 500 €

Vitajte pri našom druhom videu „Tipy nielen na vianočné darčeky“. Tento zoznam sme vytvorili ako inšpiráciu, pretože v ponuke máme takú bohatú škálu hodiniek, a pri výbere pomáha dozvedieť sa o nich viac. Aj modely, ktoré budeme predstavovať, majú častokrát možnosť výmeny remienka, rôzne farby ciferníka, prípadne variant s chronografom alebo bez. Poďme teda na to.

Tipy na Vianočné darčeky do 500 €

Vitajte pri našom malom sprievodcovi „Tipov nielen na Vianočné darčeky“. Práve sa nachádzame v našej košickej predajni WOW v Optime, kde si moji kolegovia pre nás prichystali tipy na tie najkrajšie Vianočné darčeky. Prvé video sa bude venovať hodinkám v cenovej kategórii do 500 eur.

 

Vymenil som Cartier za Garmin – recenzia

Ako iste viete, predávame značku Garmin. Aby som vedel, čo vlastne zákazníkom ponúkame, vyžiadal som si jeden model na testovanie. Predsa len: toto sú pre mňa neznáme a nové "vody".

Watch de Luxe a Garmin? Nepredstaviteľné skutočnosťou!

Kto nás pozná, vie, že sme prvotne zameraní na tradičné švajčiarske hodinárske značky s bohatou históriou, legendárnymi modelmi a nadčasovým dizajnom. Avšak vplyv technológií na náš dennodenný život je značný. Mnohí z nás by si svoj bežný deň bez "chytrých" zariadení nevedeli ani predstaviť.

Registrácia do newsletteru


Vaše osobné údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) spracovávať iba za účelom zasielania newsletterov so zaujímavým obsahom z oblasti e-mail marketingu v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Svoj súhlas so zasielaním a spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každej kampani.

Máte otázku? Volajte zadarmo

+421 915 849 940
Pondelok až piatok od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca