Blog

OMEGA Moonwatch: Porovnali sme staršiu aj novú verziu

Na nové hodinky OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional bol vyvíjaný tlak odbornej verejnosti i fanúšikov, pretože museli naplniť moderné očakávania, zároveň zachovať svoje historické dedičstvo. Podarilo sa výrobcovi splniť tieto vzájomne odporujúce si požiadavky?

Klasika ve zlatě pro fajnšmekry


Pan Jack Heuer, pravnuk zakladatele firmy a její dlouholetý prezident, nedávno oslavil své 88. narozeniny. Na jeho počest připravil TAG Heuer limitovanou edici 188 chronografů Carrera. Jeden z nich si můžete prohlédnout i zakoupit na naší prodejně TAG Heuer Boutique Eurovea.
 

Decentná oslava neoklasicizmu

MONTBLANC PATRON OF ART HOMAGE TO NAPOLÉON BONAPARTE: Montblanc rozširuje svoj rad patrónov umenia o ďalšieho velikána, Napoleona Bonaparta.

Tokyo za dverami

OMEGA odpočítava zostávajúce dni do začiatku olympijských hier v Tokiu modelom hodiniek OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

OMEGA novinky 2021

Ďalší neštandardný rok s neštandardnou online prezentáciou modelov, ktorá je už za nami. Síce sme boli zvyknutí na niečo úplne iné, neostáva nám však iná možnosť, len to prijať a veriť, že bude lepšie. Poďme k samotným novinkám.

TAG Heuer Wellness - motivace pro Vaše nové já

První chytré hodinky TAG Heuer Connected se na trhu objevily před více než pěti lety. Od té doby prošly několika inovacemi, které svědčí o tom, že TAG Heuer na jejich vývoji neustále pracuje. Ať už jde o hardware nebo software, prakticky každý rok se dočkáme nějaké novinky. Tou poslední pro letošní jaro je nová aplikace nazvaná Wellness.

Ako TAG Heuer vyrobil najlacnejší Tourbillon

Pôvodne malo ísť len o rýchly post na Instagram, ale zrazu som si uvedomil, že toho chcem napísať viac ako sa tam zmestí. V roku 2015 na Baselworld predstavil TAG Heuer koncept svojho vôbec prvého Tourbillonu, ktorý ohromil cenou 15.000 EUR.

Tipy na Vianočné darčeky do 3 000 €

Vítajte pri našom ďalšom videu tipy nie len na vianočné darčeky, práve teraz sa nachádzame v našej kamennej predajni WOW v Európe v Banskej Bystrici. V tomto videu uvidíte 5 tipov na pánske hodinky v cenovej relácii od 1500 do 3000 EUR plus jeden bonusový model.

Tipy na Vianočné darčeky do 1 500 €

Vitajte pri našom druhom videu „Tipy nielen na vianočné darčeky“. Tento zoznam sme vytvorili ako inšpiráciu, pretože v ponuke máme takú bohatú škálu hodiniek, a pri výbere pomáha dozvedieť sa o nich viac. Aj modely, ktoré budeme predstavovať, majú častokrát možnosť výmeny remienka, rôzne farby ciferníka, prípadne variant s chronografom alebo bez. Poďme teda na to.

Tipy na Vianočné darčeky do 500 €

Vitajte pri našom malom sprievodcovi „Tipov nielen na Vianočné darčeky“. Práve sa nachádzame v našej košickej predajni WOW v Optime, kde si moji kolegovia pre nás prichystali tipy na tie najkrajšie Vianočné darčeky. Prvé video sa bude venovať hodinkám v cenovej kategórii do 500 eur.

 

Vymenil som Cartier za Garmin – recenzia

Ako iste viete, predávame značku Garmin. Aby som vedel, čo vlastne zákazníkom ponúkame, vyžiadal som si jeden model na testovanie. Predsa len: toto sú pre mňa neznáme a nové "vody".

Watch de Luxe a Garmin? Nepredstaviteľné skutočnosťou!

Kto nás pozná, vie, že sme prvotne zameraní na tradičné švajčiarske hodinárske značky s bohatou históriou, legendárnymi modelmi a nadčasovým dizajnom. Avšak vplyv technológií na náš dennodenný život je značný. Mnohí z nás by si svoj bežný deň bez "chytrých" zariadení nevedeli ani predstaviť.

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Proč u nás nakupovat

5 partnerských prodejen 90% zboží skladem Věrnostní slevy Autorizovaný prodejce